Voor de vacature 'Teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen zal onderstaande je takenpakket worden:
Verwelkom je de gasten en zorg je ervoor dat ze zich thuis voelen van zodra ze binnen komen
Zet je de klant steeds op de eerste plaats
Ben je verantwoordelijk voor het openen en/of sluiten van de zaak
Draag je verantwoordelijkheid over de kassa, de infrastructuur en de apparaten
Stel je een logische taakverdeling op en breng je dagelijks verslag uit aan je manager en/of district manager
Werk je operationeel mee in zowel de zaal, de keuken en aan de bar
Ben je een echte coach, je inspireert en motiveert de collega's en hen begeleiden en aansturen komt als vanzelf
Is de veiligheid van je team en gasten jouw topprioriteit
Bedrijfsinformatie
Onze klant is een bakkerij-restaurantgroep die in 1990 in Brussel werd opgericht. Als jonge chef ontevreden over de kwaliteit van brood in Brussel, begon hij zijn eigen biologisch zuurdesembrood te maken. Dit met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en tijd. Ze hebben nu meer dan 210 bakkerijen in 21 landen. Hun missie is het creëren van betekenisvolle contacten in een thuis weg van huis; het serveren van eenvoudige, heerlijke, authentieke biologische en lokale gerechten, gemaakt in huis.
Jouw profiel
Voor de vacature van 'teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen zoeken wij iemand die zich kan vinden in volgend profiel:
Heb je reeds ervaring in de horeca
Ben je flexibel ingesteld naar takenpakket, weekendwerk, werkuren,...
Heb je een verzorgd voorkomen en vind je hygiëne belangrijk
Ben je stipt, enthousiast en stressbestendig
Draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, jij haalt voldoening uit de service die je aan je klanten kan bieden
Ben je positief en dynamisch ingesteld
De activiteiten van het personeel controleren
Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie
De inrichting en decoratie bepalen
De dienstverlening coördineren en controleren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
Voorraden beheren
Tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (bestellen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...)
Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren
De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren
Aanbod
Wat bieden we je voor de vacature van 'Teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen?
Een stabiele job binnen een familiale omgeving, waar zorg voor elkaar, alsook zorg voor het milieu centraal staan.
Een opleiding bij aanvang, maar ook in de loop van je carrière.