Job 41 van 138


Report this listing

Solliciteren



Teamleader bakkerij/restaurant


Functie

Voor de vacature 'Teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen zal onderstaande je takenpakket worden:
  • Verwelkom je de gasten en zorg je ervoor dat ze zich thuis voelen van zodra ze binnen komen
  • Zet je de klant steeds op de eerste plaats
  • Ben je verantwoordelijk voor het openen en/of sluiten van de zaak
  • Draag je verantwoordelijkheid over de kassa, de infrastructuur en de apparaten
  • Stel je een logische taakverdeling op en breng je dagelijks verslag uit aan je manager en/of district manager
  • Werk je operationeel mee in zowel de zaal, de keuken en aan de bar
  • Ben je een echte coach, je inspireert en motiveert de collega's en hen begeleiden en aansturen komt als vanzelf
  • Is de veiligheid van je team en gasten jouw topprioriteit


Bedrijfsinformatie
Onze klant is een bakkerij-restaurantgroep die in 1990 in Brussel werd opgericht. Als jonge chef ontevreden over de kwaliteit van brood in Brussel, begon hij zijn eigen biologisch zuurdesembrood te maken. Dit met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en tijd. Ze hebben nu meer dan 210 bakkerijen in 21 landen. Hun missie is het creëren van betekenisvolle contacten in een thuis weg van huis; het serveren van eenvoudige, heerlijke, authentieke biologische en lokale gerechten, gemaakt in huis.

Jouw profiel

Voor de vacature van 'teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen zoeken wij iemand die zich kan vinden in volgend profiel:
  • Heb je reeds ervaring in de horeca
  • Ben je flexibel ingesteld naar takenpakket, weekendwerk, werkuren,...
  • Heb je een verzorgd voorkomen en vind je hygiëne belangrijk
  • Ben je stipt, enthousiast en stressbestendig
  • Draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, jij haalt voldoening uit de service die je aan je klanten kan bieden
  • Ben je positief en dynamisch ingesteld
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie
  • De inrichting en decoratie bepalen
  • De dienstverlening coördineren en controleren
    De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
  • Voorraden beheren
    Tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (bestellen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...)
  • Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren
  • De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren

Aanbod

Wat bieden we je voor de vacature van 'Teamleader bakkerij/restaurant' te Maasmechelen?
  • Een stabiele job binnen een familiale omgeving, waar zorg voor elkaar, alsook zorg voor het milieu centraal staan.
  • Een opleiding bij aanvang, maar ook in de loop van je carrière.
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een contract van onbepaalde duur

Solliciteren

Sarah Bleser
003211287850

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht